WestAwards 2023

Bestil din billet her og sæt kryds i kalenderen FREDAG den 27. januar 2023, hvor vi fejrer WestAwards i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter.
(Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern, indgang-A).

Program
17:00-18:00 Ankomst for spisende gæster
18.00-19.15 Velkomstdrink og festmiddag
19:00-19:30 Ankomst for ikke-spisende gæster
19:30-22:30 Awardshow med prisuddelinger, musik og lokal underholdning af høj kvalitet. 

I år uddeles følgende priser
FrivilligPrisen, Kulturprisen, HandicapPrisen, Talentprisen, MønsterbryderPrisen og Unglederprisen. Desuden hylder vi alle dem fra Ringkøbing-Skjern Kommune, der i det forløbne år har vundet et dansk eller internationalt mesterskab indenfor idrætsområdet.

Ud over prisuddelingerne byder aftenen på musik og varieret underholdning af høj kvalitet.

Vælg mellem 2 billettyper
- Billet UDEN spisning: GRATIS (ankomst fra 19:00) 
- Billet MED spisning: Kr. 250,- (ankomst fra 17:00)

Konferenciers
Lene Moth (FjordRevyen)
Preben Frederiksen (Ringkøbing-Skjern Kulturskole) 

Baggrund

WestAwards er den store, årlige prisuddelingsfest i Ringkøbing-Skjern kommune, hvor vi hylder frivilligheden og skaber netværk på tværs af de mange foreninger, fællesskaber, ildsjæle og enkeltpersoner.

Privatpersoner kan møde andre - og foreninger kan benytte lejligheden til at samle jeres frivillige, jeres bestyrelse og jeres holdkammerater til at deltage i samlet flok. WestAwards er nemlig en perfekt mulighed for at få en festlig aften med mange andre - på tværs af alder, interesser og geografi.

WestAwards blev første gang gennemført i september 2021 og fremover skal WestAwards gentages hvert år på den sidste fredag i januar måned, første gang i 2023.

WestAwards arrangeres i samarbejde mellem FrivilligVest og Ringkøbing-Skjern Kommune og er støttet økonomisk af Kultur- & Fritidsudvalget.

Kom med forslag til prismodtagere

I efteråret 2022 kan du indsende forslag på den/dem, du synes har fortjent at modtage en af priserne og dermed blive hyldet til WestAwards '23.
Tidsfristen for forslag er: 31. okt. 2022.

Alle indsendte forslag bliver i løbet af november måned behandlet af politikerne i henholdsvis Kultur- & Fritidsudvalget (KFU) eller Social & Sundhedsudvalget (SSU).
I hver priskategori udvælger politikerne op til tre nominerede, som efterfølgende bliver offentliggjort her på siden og på WestAwards egen facebookside - og samtidig bliver de nominerede inviteret til at deltage i WestAwards '23 sammen med en ledsager.

Sådan indsender du forslag til prismodtagere
Som forening:
Hvis du som repræsentant for en forening ønsker at indstille en kandidat til en af priserne, skal du senest 31/10 logge ind i ForeningsPortalen og følge vejledningen der.

Som privatperson:
Hvis du som privatperson ønsker at indstille en kandidat til en af priserne eller gøre os opmærksim på et dansk/internationalt mesterskab, skal du senest 31/10 sende en mail med dit forslag og uddybende forklaring til:
- HandicapPrisen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
- FrivilligPrisen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
- Alle øvrige priser: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
- Alle mesterskaber: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Nominerede til WestAwards '23

FrivilligPrisen:
Offentliggøres i november '22

HandicapPrisen:
Offentliggøres i november '22

KulturPrisen:
Offentliggøres ikke

MønsterbryderPrisen:
Offentliggøres i november '22

Årets Ungleder:
Offentliggøres i november '22

Årets Talent:
Offentliggøres i november '22

Danske og internationale mestre:
Offentliggøres i november '22

Vindere til WestAwards '21

FrivilligPrisen:
Værestedet Café Montana

HandicapPrisen:
Blue Spirit

KulturPrisen:
Flemming Lauritsen

MønsterbryderPrisen:
Emil Sloth Sig

Årets Ungleder:
Anne Sofie Meyer

Årets Talent:
Magnus Madsen

Danske og internationale mestre:
Mathilde Huddlebusch Vestergaard
Johan Bruunsgaard Pedersen
Magnus Lejsgaard Jensen
Magnus MadsenRanunkelvej 1-3, 6900 Skjern
Tlf. 82306770 | Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.