Grejbank

Vi samarbejder med Ringkøbing Udviklingsforum om at udvikle en fælles grejbank, hvor flere forskellige foreninger kan stille deres udstyr til rådighed for hinanden.

Tidsplan

I sommeren og efteråret '21 kører vi  test på en webbaseret pilot-løsning sammen med Ringkøbing Udviklingsforum.

Så snart løsningen og de tilknyttede vilkår er klar til brug, er vi klar til at åbne den fælles grejbank.

Vilkår for brug af Grejbanken

§1 FORMÅL
FrivilligVests Grejbank er etableret for at hjælpe foreningslivet og de frivillige fællesskaber med nem og billig adgang til mest muligt udstyr her i lokalområdet.

§2 EJERFORHOLD
Alle varer i Grejbanken er ejet af forskellige foreninger.
Grejbankens IT-løsning er udviklet og ejet af FrivilligVest, som stiller den vederlagsfrit til rådighed for brugerne.

§3: UDLÅNSBETINGELSER
EJERNE stiller deres varer til rådighed for andre på de betingelser, de selv vælger. Eventuel pris og andre betingelser skal fremgå af varebeskrivelsen.

§4 ERSTATNINGSANSVAR:
EJEREN er forpligtet til at sikre, at udstyret fungerer, når det afhentes samt instruere LÅNEREN om, hvordan det bruges.
Såfremt der sker skader på det lånte udstyr er det LÅNERENS ansvar at give direkte besked til EJEREN og aftale, hvordan og hvornår skaden erstattes.
Hverken EJEREN eller FrivilligVest kan på nogen måde gøres ansvarlig for eventuelle indtægtstab eller eksterne omkostninger som følge af fejl på udstyr, der er lånt gennem Grejbanken.

Ovenstående betingelser gælder fra 1/8-21 og skal underskrives af alle, der bliver oprettet som brugere af FrivilligVests Grejbank.


Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern
Tlf. 82306770 | Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.