Organisationen

Billed EVR

Overordnet ansvar og ledelse for Selvhjælp FrivilligVest Ringkøbing-Skjern varetages af bestyrelsen, der har konstitueret sig med formand, næstformand og kasserer. Bestyrelsen er valgt blandt medlemmerne af foreningen FrivilligVest Ringkøbing-Skjern.

Den daglige ledelse varetages af en lønnet leder, der er ansat på 15 timer pr. uge.

Alt andet arbejde er baseret på frivillighed.

Selvhjælp FrivilligVest Ringkøbing-Skjern er medlem af Landsforeningen Frivilligcenter og Selvhjælp Danmark og er dermed del af en landsdækkende netværk af selvhjælpsforeninger.

Vi arbejder for at give alle muligheden for at højne deres livskvalitet og mestre livet.

Vi er en selvstændig non-profit forening, der er uafhængig af politiske, økonomiske og religiøse interesser. Vi tilbyder forskellige selvhjælpsgrupper og individuelle samtaler og skaber mulighed for, at mennesker deler erfaringer om det, der er svært - gensidigt og på lige fod. Vi arbejder for at give alle muligheden for at højne deres livskvalitet og mestre livet bedre – uanset hvor stort eller lille deres problem er. Derfor er vores mål også altid, at enhver deltager efter endt forløb har fået et nyt og mere positivt perspektiv på deres situation og redskaberne til at håndtere den selv fremover.

Kontakt Elsebeth Rasmussen Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 2986 8730/2331 2982

Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern
Tlf. 82306770 | Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.