Mad på hjul - Social Drive Out

Vi er med i et socialt hjælpeprojekt, som kort fortalt har til formål at skaffe mad til de allersvageste borgere i Ringkobing-Skjern kommune.

Helt konkret er der tale om cirka 120 hjemløse og kroniske misbrugere, der især holder til i Skjern, Finderup, Videbæk og Ringkøbing.

De får allesammen leveret mad 2 gange om ugen via dette hjælpeprojekt.

Maden bringes ud til modtagerne af en socialrådgiver, som også tilbyder samtale og rådgivning. Socialrådgiveren medbringer desuden tøj og sko, således at de, der trænger mest, kan få sig lidt varmt, tørt tøj. 

Hvordan fungerer det?

Den sociale DriveOut i Ringkøbing-Skjern kommune er organiseret på følgende måde:

Madvarerne er i stort omfang gratis overskudsmad, doneret af henholdsvis Fødevarebanken og SallingGroup, som via deres 4 NETTO-butikker i Skjern, Videbæk og Ringkøbing. Maden bliver afhentet 2-3 gange om ugen af ansatte og frivillige fra Værestedet Montana i Skjern.

De øvrige råvarer indkøbes for øremærkede projektmidler, som er doneret af henholdsvis Socialstyrelsen, KFUMs sociale arbejde samt Frivilligrådet i Ringkøbing-Skjern kommune.

Maden tilberedes af ansatte og frivillige i køkkenet på Værestedet Montana i Skjern og køres derefter direkte ud til modtagerne i ovennævnte byer to gange om ugen.

 

Tak for hjælpen til

Sponsorer:
Socialstyrelsen
Fødevarebanken
billig-arbejdstøj.dk
KFUMs Sociale Arbejde
Frivilligrådet i Ringkøbing-Skjern
SallingGroup A/S (tidl. "Dansk Supermarked")

Samarbejdspartnere:
Værestedet Montana i Skjern
Ringkøbing-Skjern Medborgerhus
Værestedet G-Faktor i Ringkøbing

FrivilligVest

FrivilligVests primære rolle er at hjælpe med fundraising samt etablere kontakt til potentielle leverandører og sponsorer.


Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern
Tlf. 82306770 | Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.