Projekter

Mestring af Projekter

Vi arbejder på et lidt andet format til Mestring af Projekter - et kursus i projektledelse for frivillige og ildsjæle. Inspirationsaftenen den 12. november og workshoppen den 27. november bliver ikke afholdt. Vi satser på at starte op i januar med det nye format.

Følg med her på siden når vi løbende lægger nye informationer og begivenheder op i forhold til inspirationsaftner og workshops med emner som økonomi & fundraising samt kommunikation.


Lydavis

Lydavisen er et gratis tilbud til alle i Ringkøbing-Skjern Kommune, der pga. syns-, læse- eller andet handicap har svært ved at læse en avis og følge med i de lokale nyheder.

Lydavisen indtales på en CD, og sendes til brugerne. Lydavisen redigeres og indlæses af frivillige ved FrivilligVest.


Hjælpen er nær

Hjælpen er nær er et frivilligt tilbud om "hjælpende hænder" til små opgaver, som Hjemmeplejen ikke udfører.

Hjælpen er nær er et samarbejde mellem Ældresagen i Ringkøbing-Skjern Kommune, Sundhed & Omsorg og FrivilligVest.


Handicapfritid

Handicapfritid.dk er en hjemmeside med et klart formål; nemlig at give mennesker med forskellige funktionsnedsættelser en mulighed for nemt at orientere sig i alle de spændende aktiviteter, det er muligt at deltage i.

Vi håber, at såvel foreninger som virksomheder har lyst til at blive medlem af siden, og derved få netop deres aktiviteter markedsført på endnu en platform.

Hjemmesidens etablering er sket på baggrund af et initiativ som Ringkøbing Handicapidrætsklub tog sammen med Parasport Danmark i 2012. I dag står der en frivillig forening bag hjemmesiden, der sammen med FrivilligVest sørger for alt det der skal til for, at Handicapfritid.dk kører.


Frivillig365

Frivillig365 er en vandreudstilling om al den frivillighed, der er i Ringkøbing-Skjern Kommune blandt både unge, ældre, børn og voksne.

Kender du en idrætshal, et foreningshus, et værested, et sognehus, bibliotek eller et helt andet sted, som er interesseret i udstillingen, så kommer vi gerne og hænger den op. Udstillingen indeholder 14 billeder og 4 faktaplancher om frivillighed og kan lånes gratis.

Hvis du er interesseret, kan du kontakte os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 8230 6770, så laver vi en aftale.

Vi glæder os til at få udstillingen ud og vandre.


Boblberg.dk

Ringkøbing-Skjern er en del af Boblberg.dk

På Boblberg.dk bobler det med interesser og sociale fællesskaber i Ringkøbing-Skjern.

Boblberg er en borger-til-borger-portal med over 80.000 medlemmer fra 25 af landets kommuner, og der kommer løbende flere til. Her har du mulighed for at oprette opslag i form af bobler, som inviterer til aktiviteter, interesser, frivillige, oplevelser og meget mere i fællesskab med andre. Gennem boblerne kan du møde andre med samme boblende interesser, såsom nogen at træne med, strikke med, lave mad sammen med eller blot nogen med samme ønske om at starte nye venskaber.

Det er nemt at komme i gang. Det eneste du skal gøre er at gå ind på www.boblberg.dk, oprette en profil og så er du allerede klar til at lave din første boble.

Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern
Tlf. 82306770 | Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.