Selvhjælp FrivilligVest tilbyder Telefonsamtale grupper.

 

Så fik vi nye Corona restriktioner og mange sidder fortsat for meget alene. Selvhjælp Frivilligvest vil derfor tilbyde at igangsætte grupper via telefonmøder, hvor man både via fastnet- og mobil telefonkan snakke sammen    4 – 5 personer.

Hvis du vil deltage får du oplyst et tidspunkt for mødet, ringer op til det nummer du får opgivet og taster derefter en kode. Så er du med på mødet.
Det er meget enkelt og du kan bruge enhver type telefon, uanset om den er ny eller gammel. Det koster kun almindelig telefontakst.

Hvad I vil snakke om aftaler gruppen helt selv. I skal selvfølgelig lige lære hinanden at kende. Det kan være I aftaler at læse/lytte til de samme bøger og så snakke om dem. Det kan være I finder ud af at I har en fælles interesse/hobby. Det kan være om familien, hvad der sker i samfundet og rundt omkring en selv, nøjagtig som hvis du mødes med nogen fysisk.

De første 2 gange vil koordinatoren fra Selvhjælp deltage i mødet og er behjælpelig med at aftale fx regler, tidspunkter, mødesekvens ol. for gruppen, derefter styrer gruppen selv møderne.

Hvis du gerne vil med i en gruppe, så kontakt Selvhjælps koordinator Elsebeth Rasmussen 29 86 87 39 eller via E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern
Tlf. 82306770 | Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.