Vil du prøve at være frivillig et sted ?

Hvis du har lyst til at prøve at være frivillig i en forening et sted i Ringkøbing-Skjern kommune er der mange muligheder:

Det mest almindelige har i mange år været at finde en forening eller et event i nærheden af sin bopæl og spørge dem, om de har brug for hjælp.
Og dét virker stadig, så det kan du roligt gøre...
Men i de senere år er der opstået spændende alternativer til den traditionelle metode, som måske vil passe endnu bedre til interesser:

 1. Ring eller skriv til os og fortæl, hvad du har lyst til, så kan vi måske hjælpe dig med at finde det helt rigtige sted som passer til dine ønsker.

 2. Søg selv blandt alle de mange registrerede foreninger i Ringkøbing-Skjern kommunes store ForeningsPortal
 3. Søg i de mange opslag på www.frivilligjob.dk
 4. Søg i de mange opslag på www.boblberg.dk
 5. Bliv en del af det helt nye event-frivilligkorps "WestCrew", som vi er i gang med at opbygge her i 2020, med inspiration fra bl.a. ReThinkers i Århus.
  I første omgang arbejder vi tæt sammen med Ringkøbing-Skjern Museum om at skabe de helt rigtige, vestjyske rammer for vores eventfrivillige.
  I slutningen af 2020 er det planen, at vi inviterer mange flere arrangører med indenfor, sålede at det hele virker fra foråret 2021.
  Ring eller skriv til os, hvis du har lyst til at være blandt de allerførste frivillige, der inviteres til at høre mere om WestCrew cirka i september '20.   

Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern
Tlf. 82306770 | Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.