Foreningsservice


Foreningsservice


FrivilligVest er sat i verden for at servicere og synliggøre foreningslivet og alt det frivillige arbejde, der foregår rundt omkring i Ringkøbing-Skjern kommune.
Det gør vi ved bl.a. at udbyde kurser, foredrag og webinarer om emner, der har almen interesse for det brede foreningsliv.
Derudover hjælper vi den enkelte forening med en række konkrete værktøjer, bl.a. nedenstående:


Vigtige ansøgningsfrister for foreningslivet i Ringkøbing-Skjern kommune:

inden 1. februar   Ansøg om midler fra Kulturelt Samråds pulje til kulturelle events  
inden 1. juni  Ansøg om midler fra Kulturelt Samråds pulje til kulturelle events 
inden 1. september  Ansøg om midler fra Kulturelt Samråds pulje til kulturelle events 
inden 1. oktober  Ansøg om tilskud til frivilligt socialt arbejde (§18-midler)
   
   
   
   

 


Persondataforordningen

Du kan her finde skabeloner til både privatlivspolitik og fortegnelse. Brug dem som inspiration, men tilpas dem din forenings særlige forhold. Privatlivspolitik og fortegnelse er lovkrav og skal foreligge både skriftligt og elektronisk. Find evt. mere information om persondata på frivillighed.dk eller på datatilsynet.dk


FrivilligVest kan hjælpe dig, hvis du gerne vil starte netværksmøder op.
Er der andre frivillige foreninger, som laver noget, der minder om det I gør i jeres forening eller nogle som gør noget helt andet og tænker I, at det kunne være en god idé at blive klogere på hinanden? Så hjælper vi jer gerne med at skabe et rum, hvor I kan blive opdaterede på hinanden og hente inspiration med hjem til jeres frivillige engagement.

Du kan få hjælp til din fondsansøgning.
Du kan få hjælp til din fondsansøgning. Vi læser meget gerne din ansøgning igennem og giver dig inputs til formuleringer, indhold og opbygning. Vi tager også en snak om relevante fonde.

Opstart af foreninger

Vil du gerne starte en forening kan vi hjælpe dig med at få overblik over det, der skal være opfyldt og hvordan du kommer i gang.


Du kan få vejledning i forhold til din ansøgning om §18-midler.

Vi læser meget gerne det igennem, du allerede har skrevet og kan vejlede dig i, hvad de forskellige overskrifter i ansøgningsskemaerne dækker over. Vi bidrager gerne med idéer til indhold.

§18-midlerne kan du læse mere om her


Når du fortæller os, hvilke typer af frivillige opgaver, du allerhelst vil løse, så kan vi hjælpe dig med at finde det rigtige sted at blive frivillig.
Vi tager meget gerne en snak med dig og finder frem til, hvad du godt kunne tænke dig. Så finder vi ud af, om det frivilligjob allerede er slået op på frivilligjob.dk eller hvilken forening/projekt, det kunne være relevant for sig at blive frivillig hos.

Du kan få projektsparring hos FrivilligVest.
Sidder du midt i et projekt og har brug for nye indspark og idéer, så send en mail eller ring til os. Vi aftaler et mødetidspunkt og får talt om de udfordringer, I har.

FrivilligVest tilbyder også dig og din forening deltagelse i:

• Kurser
• Temadage
• Events
• Foredrag

Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern
Tlf. 82306770 | Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.